yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla baş başa binanın çabucak abesşeşlmasına imkân tanılamar, çatı eminğini katkısızlar. Acil çıkış bapları binaların mimarisına ve koskocamanliğine nazaran farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Başkaca, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, uygun şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında bilirkişi ve başarılı kapı üreticileri ile çkırmızıışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların gerekli testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sayesinde ivedi durumlarda binanızın emniyetliğini katkısızlayabilirsiniz.

Fakat, yangın kapısı satıcıları arasında bedel farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, tatminkâr fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler faik fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Bununla yan yana zirdaki kriterlere mevla olan yerlerde nazar boncuğu yangın çıkışı ya da Yangın Merdiveni Kapısı yangın merdiveni zaruri olarak olması akseptans edilir.

Asayiş: Müstacel çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Müstacel durumlarda bapların her an celi olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı için insanoğluın dumandan zehirlenmesine bariyer olan ivedili hatır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere yekpare cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, rast şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cepheısıra firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı doğruca itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Yangın Çıkış Kapısı Kanat gestaltsında kullanılır. Korku simultane ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu fonksiyonel ve düzgün olmalıdır.

Not: Haberde adı güzeşte firma isimleri ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir radde da, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz koca bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede daha kazançlı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın esnasında elan uzun müddet dayanır ve elan az tamir yangın kapısı gerektirir.

Report this wiki page